Čo sa stane, keď odinštalujete Facebook a Messenger

Je niekto ťa obťažuje na Facebooku alebo Messenger? Alebo ste donekonečna rolovaní cez kanál Facebook? Nech je dôvod akýkoľvek, v určitom okamihu chceme odinštalovať aplikáciu Facebook z telefónu.







Ale predtým, ako urobíme tento krok, chceme si byť istí jeho dôsledkami. To je miesto, kde vám pomôžeme. Odstráni aplikácia odinštalovaním vašich priateľov alebo bude vás zo skupín odstránená? Na tento príspevok odpovieme na všetky takéto otázky a tiež vám oznámime dôsledky odinštalovania aplikácie Facebook alebo Messenger z telefónu.

Začnime okamžite aplikáciou Facebook, po ktorej nasleduje Messenger.







Bude účet Facebook odstránený

Vôbec nie. Odinštalovaním aplikácie Facebook neodstránite účet Facebook.





Môžu ľudia stále vidieť váš profil na Facebooku

Áno. Odinštalovaním aplikácie Facebook z operačného systému Android alebo iPhone neodstráni váš profil na Facebooku. Ľudia si budú môcť naďalej prezerať váš profil na Facebooku.





Môžu vás ľudia označiť

Áno. Opäť platí, že keď je profil technicky aktívny, váš priatelia môžu označovať vy.








Čo sa stane so starými príspevkami a fotografiami na Facebooku

Nič. Facebook ich neodstráni. Je to preto, lebo sú uložené v cloudovom úložisku na vašom účte a nie na vašom telefóne. Ak preinštalujete Facebook alebo k nemu pristupujete z webovej stránky, uvidíte tieto fotografie. Ak ich zo služby Facebook výslovne odstránite, budú odstránené.





A čo sa mi páči a komentáre

Vaše staré hodnotenia „Páči sa mi“ a komentáre zostanú také, aké sú, a ľudia môžu prostredníctvom vašich hodnotení „Páči sa mi“ a vašich komentárov interagovať. O tom však nebudete vo svojom mobile informovaní.





Sú stránky a skupiny odstránené

Nie. Facebook neodstráni žiadnu stránku alebo skupina, ktorú vlastníte, Podobne vás neodstráni zo žiadnej skupiny alebo stránky.

Tiež na Vedenie Tech



Aký je váš príbeh na Facebooku a Messengeri
Čítaj viac




Môžete sa stále prihlásiť cez Facebook

Áno. Ak používate Facebook na prihlásenie do iných aplikácií a hier, ako je Candy Crush alebo do iných nákupných aplikácií, stále to môžete urobiť. Skôr, ako ste stlačili tlačidlo Prihlásiť sa cez Facebook, ste museli aplikáciu autorizovať iba bez toho, aby ste museli zadávať svoje podrobnosti o Facebooku. Teraz však, pretože neexistuje žiadna aplikácia na Facebooku, budete musieť do týchto aplikácií zadať svoje prihlasovacie údaje na Facebook ručne.








Stratíte zoznam svojich priateľov

Nerobte si starosti! Odinštalovaním aplikácie Facebook sa váš zoznam priateľov nikam nedostane. Všetko tvoje priatelia budú aj naďalej vašimi priateľmi na Facebooku. Po preinštalovaní aplikácie ich nemusíte pridávať späť.





Môžu vám ľudia stále posielať žiadosti o priateľstvo

Áno. Stále sa objavíte vo výsledkoch vyhľadávania na Facebooku a ľudia vás môžu pridať na Facebook.





Čo sa stane s upozorneniami na Facebooku

Keďže aplikácia už v telefóne neexistuje, upozornenia vás nebudú obťažovať. Ak však na svojom telefóne alebo pracovnej ploche skontrolujete Facebook zo svojho webu, zobrazia sa všetky upozornenia.








Čo sa stane s stiahnutými médiami v telefóne

Pomerne často sťahujeme obrázky alebo videá z Facebooku, Odinštalovaním aplikácie Facebook sa tieto súbory z telefónu neodstránia.





Môžete použiť program Facebook Messenger po odinštalovaní aplikácie Facebook

Ak odstránite aplikáciu Facebook, stále môžete používať program Messenger na rovnakom alebo inom zariadení. Ak chcete používať program Messenger, nemusíte ani inštalovať aplikáciu Facebook. Funguje to aj bez aplikácie a účtu Facebook.

Teraz sa venujeme následkom odinštalovania aplikácie Facebook Messenger.





Čo sa deje v starých správach a fotografiách v aplikácii Messenger

V prípade, že vás zaujíma, či budú alebo nebudú odstránené, odpoveď znie nie. S vašimi starými správami alebo fotografiami v aplikácii Messenger sa nič nedeje. Prístup k nim získate preinštalovaním aplikácie Messenger alebo ich kontrolou na pracovnej ploche.








Môžu vám ľudia posielať správy

Odinštalovaním aplikácie Messenger sa váš profil nestane neviditeľným. Ste k dispozícii v aplikácii Messenger a ľudia vás môžu stále poslať textom. Keďže však aplikácia nie je nainštalovaná v telefóne, nebudete o tom informovaní. Preinštalovaním alebo použitím verzie pre stolné počítače ich však získate.

Tiež na Vedenie Tech
#gtexplains
Kliknutím sem zobrazíte našu stránku s článkami gtexplains



Môžu ľudia vidieť vaše naposledy zobrazené

Ak odinštalujete program Messenger, ľudia neuvidia vaše naposledy zobrazené, Ak však používate webovú stránku Facebook alebo Messenger, posledná zobrazená položka sa zmení (ak je povolená).








Budete odstránení zo skupín Messenger

Nie. V Messengeri budete aj naďalej členom skupín.





Stiahnuté obrázky alebo videá sa odstránia

Program Messenger automaticky neukladá mediálne súbory do telefónu. Musíte stlačiť tlačidlo Uložiť ručne. Po odinštalovaní aplikácie tieto súbory nezmiznú z telefónu.





A čo správy o doručení

Dutý sivý kruh so začiarknutím označuje, že správa bola odoslaná, ale nedoručená. Vyplnený kruh znamená, že správa bola doručená. Keď sa vedľa správy zobrazí profilový obrázok, znamená to, že daná osoba videla vašu správu.




Keď odinštalujete aplikáciu Messenger, ľudia uvidia dutý sivý kruh s označením začiarknutia, len keď vám pošlú správu. Je to preto, lebo vám správa nebola doručená. Aj keď používate Facebook, symbol sa nezmení. Symbol sa zmení na doručený a prípadne viditeľný iba vtedy, keď otvoríte vlákno správ na webovej stránke Facebooku.





Ak odstránite aplikáciu Facebook alebo Messenger, budú vaši priatelia vedieť

Nie naozaj. Iba ak vás zúfalo sledujú, dostanú podozrenie, keď sa správy nedoručia, alebo ak na Facebooku nebudete aktívny. Napriek tomu nie je ľahké poznať presný dôvod takéhoto správania. Dôvodov môže byť viac.





Čo sa stane, ak odstránite údaje aplikácií Facebook alebo Messenger?

Počas odinštalovania aplikácií nespôsobíte žiadne škody, vymazanie údajov aplikácie v systéme Android odstráni stiahnuté mediálne súbory pre príslušnú aplikáciu a odhlási vás z aplikácií. Odhlasovanie z aplikácie je rovnaké ako odinštalovanie. Takže všetky vyššie uvedené veci zostanú pravdivé.




Tiež na Vedenie Tech



Ignorovať Facebook Messenger vs Ignorovať: Poznať rozdiel
Čítaj viac




Ak odinštalujete aplikáciu

V poslednej dobe Facebook ešte nebol správy z dobrých dôvodov, Ak sa pokúšate držať ďalej od služby Facebook alebo Messenger a odstránenie účtu sa javí ako zlá voľba, odinštalovanie pomôže. Má to svoje výhody. Po prvé, nič sa neodstráni a po druhé, môžete pozorovať lepšiu kontrolu nad posadnutosťou posúvania na Facebooku.

Ďalej: Zaujíma vás, čo sa stane, keď niekoho zablokujete na Facebooku? Prečítajte si náš zaujímavý príspevok, aby ste sa o ňom dozvedeli viac.